Investeer in NaviMateCoin - Videopitch

Ons Ethereum wallet adres: 0x9Cb2158aF893e98d5461F8DD97a9b3dB57f11b21

De tokenization strategie

Waarom een Crypto munt?
NaviMate gaat in het bedrijfsproces de crypto munt ‘NaviMate Coin’ toepassen. De NaviMate Coin is een crypto coin dat ontwikkeld is als token ten bate van de applicatie. Hoe dit werkt wordt later uitgelegd. NaviMate biedt middels sensoren en software navigatie aan in een supermarkt of groothandelaar aan de klant. Hierdoor hoeft de klant minder lang te zoeken naar de producten die hij/zij wilt hebben. Het voordeel hiervan is dat de doorstroming verbeterd en de wachtrijen zullen afnemen. Tevens zal winkelen eerder corona proof zijn omdat NaviMate de klant om de drukte heen navigeert.

Het nadeel van deze navigatie is dat klanten snel hun producten kunnen pakken en weer snel de winkel uit zijn. Een supermarkt of groothandelaar wilt natuurlijk dat de klanten zo lang mogelijk in de winkel blijven hangen want dan kopen ze meer. Hier komt de NaviMate Coin goed te pas. Door een verdienmodel in te voeren, blijven de klanten langer in de winkel maar worden ze wel zo goed genavigeerd dat de doorstroming goed blijft. Wanneer een klant met zijn/haar online boodschappenlijstje de winkel inloop, creëert NaviMate automatisch een routebeschrijving. Deze routebeschrijving is de snelste weg naar de producten. Echter, kan de klant NaviMate Coins verdienen door naar bepaalde plekken in de winkel te gaan. Hierdoor kan het klantgedrag beïnvloed worden door de klant naar bepaalde stellingen met aanbiedingen te brengen. Het resultaat: de klant blijft langer in de winkel en geeft meer uit en de klant ontvangt als beloning NaviMate Coins.

 De NaviMate Coin
De NaviMate Coin is een crypto token ten bate van een applicatie. Dit houdt in dat mensen gestimuleerd worden om deel te nemen binnen de blockchainapplicatie. Door een verdienmodel aan de coin te hangen wordt er gestimuleerd om crypto tokens te gebruiken. Hierdoor leert NaviMate op een eenvoudige wijze hoe crypto tokens gebruikt kunnen worden. Het verdienmodel werkt als volgt:

1 NaviMate = €0,10

(NaviMate is een stable coin, de waarde van 1 NaviMate coin is vergelijkbaar met €0,10).

Bij bepaalde routes kan een klant tussen de 5 en 20 NaviMate coins verdienen. Deze NaviMate coins worden automatisch in je wallet op de NaviMate app gezet wanneer je een bepaalde route loopt. Bij het afrekenen bij de kassa kan de klant ervoor kiezen om een code in te typen. Dit is een speciale code die weergeeft hoeveel NaviMate coins de klant heeft. Vervolgens kan de klant zelf bepalen hoeveel NaviMate coins hij/zij wilt gebruiken voor haar korting. Het is tevens mogelijk om de NaviMate coins te sparen. Er is echter een voorwaarde: één keer in de maand moet een klant minstens 5 NaviMate coins uitgeven. Wanneer dit niet gebeurt worden je coins minder waard. Hiermee probeert NaviMate de klanten te stimuleren om vaker NaviMate coins te gaan verdienen en deze vaker uit te geven voor korting.