NaviTeam

Staat altijd voor u klaar!

Justin Bleumink

Finance & control

Op dit moment ben ik 22 jaren jong en volg ik de studie Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) aan het Saxion College te Deventer. In mijn vrije tijd sport ik graag. Met veel interesse volg ik de minor Digital Business & Blockchain.

Jeffrey Dillen

International Business

Momenteel ben ik 20 jaar oud en volg de studie International Business op Saxion Deventer. Ik zit nu in mijn derde jaar en volg de Minor Digital business models & Blockchain. Door deze Minor hoop ik mijn kennis te vergroten over business models & blockchains. Naast mijn studie werk ik en doe ik aan voetbal en sporten (sportschool). Zelf woon ik in Apeldoorn en woon nog thuis. 

Gert-Jan van Dunschoten

Finance & Control

Op het moment van schrijven ben ik 24 jaar oud en volg ik de studie Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) aan Saxion te Deventer. Ik woon in het Achterhoekse Lichtenvoorde. De minor Digital Business & Blockchain sluit goed aan op mijn opleiding en interesses. 

Steijn de Ridder

Facility management

Momenteel ben ik 20 jaar oud en studeer ik facility management op het Saxion te Deventer. Ik woon in Deventer en doe momenteel de minor digital business models & blockchain. Met deze minor probeer kennis op te doen hoe ik de verbinding tussen FM en IT kan verbeteren.