Wat is NaviMate?

NaviMate gaat sensoren, software en consultancy aanbieden bij groothandelaren en supermarkten zoals Makro, Sligro, Hornbach, Praxis etc. Door middel van sensoren kan er gemeten worden hoe druk het precies is in het gebouw. Middels een app kunnen consumenten inzien hoe druk het in het gebouw is. Daarnaast kunnen ze via de app digitaal routeverwijzing krijgen. Denk hierbij aan een map van het gebouw of augmented reality waarbij je de camera aanzet en je een lijn ziet verschijnen op de vloer. Deze routeverwijzing kan tevens een koppeling maken met een online boodschappenlijstje. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk de route volgen die hen langs alle producten brengt die ze nodig hebben.  

Door middel van sensoren, die de drukte meten, kunnen de looplijnen van de klant beïnvloed worden. Hierdoor ontstaan er minder files en wordt de doorstroming in het gebouw verbeterd.  

NaviMate gaat, naast  de sensoren en software , ook consultancy aanbieden. Dit houdt in dat NaviMate advies gaat geven aan groothandelaren aan de hand van de verkregen data. Hierdoor helpt NaviMate met de verzamelde data om het klantgedrag optimaal te beïnvloeden. 

Om klanten op bepaalde plekken in de winkel te krijgen  zal er een beloning in de app worden geïmplementeerd. Dit houdt in dat de klant cryptomunten kan verdienen door naar bepaalde plekken in de winkel te gaan. De cryptomunten die zij ontvangen zijn NaviMateCoins. Via deze wijze kan de winkel de klanten sturen naar schappen waar aantrekkelijke aanbiedingen zijn met de insteek dat de klant meer uitgeeft aan deze producten. NaviMateCoins kan men inwisselen voor korting. 10 NaviMateCoins staan gelijk aan 0,1 DGC. Oftewel: 10 NaviMateCoins zijn €1,- waard.