Social Media

Social media heeft een steeds grotere invloed op de samenleving, in het bijzonder op de jongeren. Dagelijkse schermtijd gaat omhoog wat gelijk staat aan meer op social media actief zijn. Voor bedrijven biedt dit kansen om zo een zo groot mogelijk publiek te bereiken. NaviMate kan hierin niet achterblijven en zal daarom actief zijn op Facebook, Instagram en LinkedIn. In Nederland hebben 10,4 miljoen mensen een Facebook account, ruim 80 procent daarvan checkt dagelijks even zijn timeline. NaviMate zal Facebook gaan inzetten om mensen kennis te laten maken met de NaviMate applicatie. Onderaan deze pagina ziet u de eerste twee Facebook posts van NaviMate.

 

Instagram

Instagram, onderdeel van het bedrijf Facebook, is een website en gratis mobiele app om digitale foto’s en video met een duur van 60 seconden uit te wisselen. De foto’s en video’s kunnen digitaal gefilterd en uitgewisseld worden. NaviMate gaat Instagram gebruiken om de eindgebruiker van de applicatie te bereiken, namelijk de consument. Instagram wordt niet alleen gebruikt om de gebruiker te bereiken, maar ook om het bewustzijn van de 1,5 meter afstand regel te creëren.

LinkedIn

LinkedIn is een online sociaalnetwerksite, welke is opgericht op 5 mei 2003, zakelijk gericht op vakmensen. LinkedIn is een waardevol platform voor (startende) ondernemers. Je kan er netwerken, relaties beheren en zelfs eventueel nieuw personeel vinden. LinkedIn gaat gebruikt worden om de klant (groothandel, supermarkten, etc.) te bereiken.