Missie

NaviMate is een IT-gerichte organisatie die een totaaloplossing aanbied op het gebied van:

  • Indoor navigation
  • Digitale routeverwijzing
  • Druktemetingen
  • Betere doorstroming &
  • Data-analyse

Visie

Door het aanbieden van onze producten & diensten willen wij het voor zowel de consument als de ondernemer mogelijk maken om op veilige, verantwoorde en betrokken wijze een bezoek aan een winkel mogelijk te maken. 

Strategie

NaviMate faciliteert ondernemers en consumenten door het aanbieden van een augmented reality georiënteerde app voor consumenten. Daarnaast installeert NaviMate alle benodigde hardware & software voor u als ondernemer, zodat u zich kan focussen op een effectieve bedrijfsvoering. De verkregen data analyseert en koppelen wij aan u terug zodat er nog betere én slimmere keuzes kunnen worden gemaakt. 

Waarom NaviMate?

NaviMate gaat sensoren, software en consultancy aanbieden bij supermarkten en groothandelaren zoals Makro, Sligro, Hornbach, Praxis etc. Door middel van sensoren kan er gemeten worden hoe druk het precies is in een gebouw. Middels een app kunnen consumenten inzien hoe druk het in het gebouw is. Daarnaast kunnen ze via de app digitaal routeverwijzing krijgen. Denk hierbij aan een map van het gebouw of augmented reality waarbij je de camera aanzet en je een lijn ziet verschijnen op de vloer. Deze routeverwijzing kan tevens een koppeling maken met een online boodschappenlijstje. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijk de route volgen die hen langs alle producten brengt die ze nodig hebben.

Door middel van sensoren, die de drukte meten, kunnen de looplijnen van de klant beïnvloed worden, hierdoor ontstaan er minder files en wordt de doorstroom verbetert in het gebouw.

NaviMate gaat naast het aanbieden van de sensoren en software ook consultancy bieden. Dit houdt in dat NaviMate advies gaat geven aan groothandelaren aan de hand van de verkregen data. Hierdoor helpt NaviMate om het klantgedrag optimaal te beïnvloeden.

Om klanten op bepaalde plekken in de winkel te krijgen (om te laten lopen) zal er een beloning in de app geïmplementeerd worden. Dit houdt in dat de klant NaviMateCoins kan verdienen door naar bepaalde plekken in de winkel te gaan. Hierdoor kan de winkel de klant naar schappen sturen waar aantrekkelijke aanbiedingen zijn met de insteek dat de klant meer uitgeeft aan producten.